EEN HULPBRON

naar je ware zelf

 

 

 

 

 

 

 

Tarief

Het tarief voor een behandeling of sessie is 40 euro per uur. Na het eerste uur wordt per kwartier berekend.
Bij behandelingen aan huis is het tarief exclusief reistijd en reiskosten € 0,39 per km. Prijzen zijn inclusief BTW.

Algemene Voorwaarden

De werkwijzen die ik hanteer zijn een aanvulling op het fysieke en geestelijke welzijn en zijn geen vervanging van de reguliere geneeskunde. Adviezen, behandelingen, voorgeschreven medicatie en andere medische voorschriften van reguliere artsen en specialisten dienen dan ook gewoon opgevolgd te worden. Ik richt mij uitsluitend op het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest. Raadpleeg bij gezondheidsproblemen dus altijd een arts. 
Beoordeel altijd zelf of je geestelijk en lichamelijk in staat bent een behandeling te ondergaan of begeleiding te ontvangen bij Leodomi. Aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van een door mij aangeboden behandelingen zal ik niet aanvaarden.
Mensen die anti-afweermedicatie gebruiken na een orgaantransplantatie wordt afgeraden om een reikibehandeling te volgen omdat de energie het getransplanteerde orgaan als niet lichaamseigen herkent en de afweer hiertegen mogelijk kan versterken.
Betaling kan contant of per bank: NL88ABNA0553342266 tnv Klaas van Twillert onder vermelding van factuurnummer en of de behandeldatum. Bij annulering korter dan 48 uur voorafgaand aan de behandeling wordt 50% van de kosten in rekening gebracht en 100% bij niet verschijnen of afmelden op dezelfde dag.
Vanzelfsprekend zal ik mij altijd houden aan het beroepsgeheim waartoe ik wettelijk verplicht ben.